Благотворителен детски турнир по художествена гимнастика в подкрепа на "SOS Пирогов"

Благотворителен детски турнир по художествена гимнастика в подкрепа на "SOS Пирогов"

Благотворителен детски турнир по художествена гимнастика ще се проведе на 12 юни под надслов ,,Деца помагат на деца ". Той е част от кампанията ,,SOS Пирогов" в подкрепа на детската коремна хирургия към болницата.

Отделението е в трагично състояние и се нуждае спешно от средства за ремонт и инвентар. В отделението няма функционална баня, топла вода, тоалетните са разбити и непригодени за опрерирани деца. Стаите са препълнени с легла, но придружителите са принудени да спят на пластмасов стол.

Турнирът се организира от инж.Димитър Димов - кмет на община Надежда, УМБАЛСМ Пирогов, фондация Възможност за вас, златното момиче Катрин Велкова - председател и старши треньор в клуб Локомотив и музикална компания ,,Вирджиния Рекърдс". Участие ще вземат отбори от всички клубове.

Надпреварата ще се проведе в спортна зала,, Локомотив ",булевард Рожен 23,а всички събрани средства ще бъдат дарени на детската коремна хирургия. До този момент кампанията бе подкрепена от много успешни личности като Антония Първанова, Мария Гроздева, дует Ритон, Ники Кънчев, Мими и Развигор Попов, Ивайло Гюров, Ирина Флорин, Коцето Калки, Теди Кацарова, Васко Кръпката, Алена -Светлана Тилкова, дует Мания, Славин Славчев, Искрен Пецов, Кристиан Костов, Жана Бергендорф, Цвети Радойчева, Цвети Разложка, Цвети Николова, Невена Пейкова, Катя Близнакова, Нина Тодорова, Мария Бонева и др.

Всеки, който има желание и възможност може да подпомогне инициативата и по банков път: IBAN :BG07RZBB91551006954230/BIG -RZBBBGSF /Райфайзенбанк, фондация,, Възможност за вас "гр.София, булевард Тодор Каблешков N:55,вх. А,ет.7

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти