Гледай на живо

Нова "червена" победа в дербито! ЦСКА - София съкруши Левски с 3 гола през първото полувреме - на живо с отзивите

Няма промяна в състоянието на Цветелина Стоянова (видео)

Няма промяна в състоянието на Цветелина Стоянова (видео)

Няма промяна в състоянието на световната шампионка от националния ансамбъл на България Цветелина Стоянова. То остава много тежко, 21-годишната гимнастичка е на апаратно дишане, обяви пресаташето на "Пирогов" тази сутрин. Вчера в ранния следобед спортистката бе приета в здравното заведение след падане от 6-ия етаж на жилищен блок и претърпя животоспасяваща операция.

Цвети е с тежки травми в областта на гръдния кош, множество наранявания на вътрешните органи и с кръвоизлив, който вече бе овладян. От МВР предполагат, че спортистката е направила опит за самоубийство. Неофициалната информация е, че при Стоянова се е отключила "страхова невроза".

Както е известно, сутринта във вторник националният отбор по художествена гимнастика замина за европейското първенство в Израел. Цветелина Стоянова обаче не се качи на самолета поради здравословен проблем, който според треньора на ансамбъла Ина Ананиева се е задълбочил след Световната купа в Испания.

По думите на президента на БФХГ Илиана Раева на Цвети е било предложено да пътува с отбора за Израел, но тя е отказала. Съседи на гимнастичката обаче твърдят, че тя е била много разстроена, тъй като е била извадена от националния отбор.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти