Александър Димитров: Не заслужавахме да загубим

Александър Димитров: Не заслужавахме да загубим

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров не бе щастлив от загубата с 0:1 от Берое, нито от начина, по който тя се случи. Според него отборът му е играл по-добре и не е заслужавал да загуби тази среща.

"Когато губиш, разочарованието не се измерва. Съжаляваме за загубата, но се стараем да гледаме по-философски на нещата. Не искам да летим в облаците, когато побеждаваме, или да правим трагедии, когато губим. Доволен съм от играта в големи периоди. Нашият отбор повече търсеше футбола, създадохме някои добри ситуации. Със сигурност не заслужавахме да загубим, но случват се и такива неща. Исках да опитваме дълбока преса и в много моменти това го видях. Надявам се да изпълним крайната цел и да останем в групата. Търсехме много повече комбинативната игра, да пресираме противника дълбоко, на моменти липсваше последния пас, завършващия удар. Направихме една добра серия, но всеки отбор понякога губи. Вратарят ни Николай Банков има контузия в рамото, но в следващите дни ще му се направят по-детайлни изследвания. Надявам се контузията му да не е сериозна. Тази смяна обърка малко нашия план със смените. Ако Банков не се оправи, спокоен съм с хората на вратата, защото и Денчев, и Кунчев са момчета с качества. По повод дали предстоящата среща с Нефтохимик, която е пряк двубой за 3-ото място, е най-важната, Димитров отговори: "За нас винаги най-важният мач е следващият. Не сме от хората, които си правят тънки сметки с кого ще играем. Историята показва, че когато някой си прави такива сметки, после горчиво съжалява. Някой обаче със сигурност ще си изпати от Монтана. Ние сме такава позиция, че не можем да си избираме противниците", заяви Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти