Като: Мечтая да играя за националния отбор на Япония

Като: Мечтая да играя за националния отбор на Япония

Японският футболист на Берое Кохей Като бе един от най-добрите за своя тим при успех с 1:0 над Локомотив (Горна Оряховица). Скаути на националния отбор бяха на стадиона, за да наблюдават изявите му, а самият той не скри, че мечтае да носи екипа на стратана си.

"Победата бе важна за нас. Работихме упорито, за да постигнем тази победа. Това е един добър резултат. Искахме да зарадваме нашите фенове. Голът е най-важен и всичко е наред. Нашата основна цел е да се класираме за Лига Европа. По време на тренировките работим упорито, на мачовете сме още по-отдадени. Няма значение срещу кого ще играем. Играем за себе си и гледаме да победим. Харесва ми в България. Много хора ме подкрепят и се чувствам щастлив тук. Една от най-големите ми цели в личен план е да играя за националния отбор на Япония. Аз се фокусирам върху себе си и върху представянето на отбора. По време на мач не мисля за странични неща“, коментира Като


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти