Меле и театрално изпълнение "ала Пифа" завърши с два червени картона на Левски - ЦСКА-София (видео)

Меле и театрално изпълнение "ала Пифа" завърши с два червени картона на Левски - ЦСКА-София (видео)

Сериозно меле си спретнаха играчите на Левски и ЦСКА-София секунди преди края на двубоя между двата отбора, който завърши при 3:0 в полза на червените.

То бе започнато от Роман Прохазка и Антон Недялков, които се сбутаха до тъча. Тогава притича и Рубен Пинто. Португалецът опита да помогне на своя съотборник и започна разправия със синия футболист. Секунди по-късно се хвърли на земята без видима причина, симулирайки, че е бил ударен от Прохазка в лицето.

Притичаха и други състезатели на двата отбора. Словашкият капитан на Левски пък започна да се разправя и с червената резерва Кристиян Малинов.

Левски - ЦСКА-София 

В крайна сметка реферът Никола Попов вдигна червени картони на Малинов и Прохазка, а секунди по-късно даде и край на мача.

Театралното изпълнение на Пинто много напомня това на помощник-треньора на Нефтохимик Ивайло Петров-Пифа срещу Черно море. Тогава помощникът на Христо Янев започна да се разправя с реферите след края на двубоя и без видима причина се хвърли на земята, симулирайки, че е бил ударен в лицето. Сценката му изезе доста скъпо, тъй като получи наказание от 7 срещи.

снимки: Sportal.bg


ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА


ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ІІ ЧАСТ

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА III ЧАСТ

РАДОСТТА НА "ЧЕРВЕНИТЕ" СЛЕД ПОБЕДАТА

РАЗОЧАРОВАНИЕТО НА ЛЕВСКИ СЛЕД ДЕРБИТО


ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ В ДЕРБИТО


ФЕНОВЕТЕ НА "ЧЕРВЕНИТЕ" В ДЕРБИТО


ШЕСТВИЕ НА "СИНИТЕ" ФЕНОВЕ
ШЕСТВИЕ НА "ЧЕРВЕНИТЕ" ФЕНОВЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти