БФС дава възможност за изява на футболисти без отбори

БФС дава възможност за изява на футболисти без отбори

Асоциацията на българските футболисти, съвместно с Българския футболен съюз, организират за осма поредна година "Отбор за играчи без договор". Това е един социален проект, който дава реална възможност на футболистите, останали без договор в края на сезона, да водят пълноценна подготовка и да участват в контролни мачове, където да бъдат забелязани от мениджъри и представители на клубове, с които да подпишат договор.

През тази осма година от стартирането на проекта, отново осигуряваме на играчите тренировъчен лагер, който започва в края на месец юни и ще се проведе в град Брезник, област Перник. Лагерът включва тренировки, храна, нощувки и възстановяване. Треньор на отбора е Румен Стоянов.
След лагера отборът ще участва в турнир за неангажирани играчи с отборите на Гърция, Полша и Румъния. Турнирът ще се проведе на 4 и 5 юли на спортен комплекс "Царско село", София. По време на тези мачове ще присъстват мениджъри и представители на клубове от държавите-участници. Целта на проекта е да се предостави на футболистите реална възможност да намерят нови отбори за предстоящия сезон, както и да се възползват от възможността да поддържат своята професионална форма по време на лагера.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти