Боримиров: До този момент имаме подписан договор само с Мапуку

Боримиров: До този момент имаме подписан договор само с Мапуку

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров поздрави всички фенове на тима. Той честити празника и пожела на клуба много успехи. Силният човек на “Герена” категорично заяви, че на този етап само Жуниор Мапуку е сигурно ново попълнение в редиците на 26-кратните шампиони на България.

“Честит празник на всички фенове на Левски. Това е рождената дата на нашия клуб. Пожелавам си повече юноши в първия отбор. Пожелавам си Левски да е това, което всички ние искаме. До този момент имаме подписан договор само с Жуниор Мапуку. Не искам да коментирам други трансфери. Наблюдаваме определени футболисти. През новия сезон ще говорим с дела, а не с думи”, започна директорът на “сините”.

“Предстои да видим дали Левски ще е различен срещу ЦСКА. Вечният съперник винаги е дразнител. Нашите футболисти ще излязат в неделя доста мотивирани. Николай Митов е участник в селекцията напълно на 100%. Той остава в клуба”, завърши Боримиров.

Снимка: Емона Цончева, Sportal.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички