Мигът, в който мечта и реалност се слеят в едно...

Мигът, в който мечта и реалност се слеят в едно...
Колко пъти съм затварял очи и съм си представял как ще срещна на живо любимия си футболист. Този, когото още от дете обожавам. Този, който ме е просълзявал и от болка, и от щастие. Този, когото толкова дълго време съм искал да видя дори за няколко секунди на сантиметри от себе си. Виждах как се поздравяваме, след което прегърнати и усмихнати, заедно позираме за снимка, която да запечата един от най-незабравимите и вълнуващи мигове в моя живот.  

Години по-късно отново си представях този толкова вълнуващ момент, но втурнал се навън да го търся. Дни наред обикалях улиците, с часове висях пред хотелите, за да го намеря. Не се отказах нито веднъж, макар че в някои моменти всичко бе срещу мен и ми казваше да се откажа. Вярвах и до последно търсех онзи, който ме запали по най-великата игра, онзи, заради който преживях  толкова безсънни нощи и дни на неописуемо щастие.

В крайна сметка, след като на няколко пъти сърцето бе на път да изскочи, незнаещо ще го бъде ли този мечтан миг, или не, за огромно мое удоволствие той настъпи. Миг, за който и днес много често си спомням. Миг, към който се връщам отново и отново само за да се усмихна болезнено и да си кажа, че чудеса в живота наистина се случват.

Сега обаче за теб е по-различно и по-лесно. Не е нужно да затваряш очи, не е нужно да обикаляш по улици и хотели и да чакаш часове наред, без да знаеш дали ще срещнеш своя любимец. Напротив, сега е нужно да ги отвориш широко, за да видиш и осъзнаеш, че най-съкровеното ти футболно желание наистина може да се случи. И то съвсем скоро.

Направи една малка, но огромна крачка към бленуваната среща с някои от твоите любимци, които най-големият, най-добрият и най-успешен български футболист през новото хилядолетие - Димитър Бербатов, е поканил на благотворителното си шоу на 14 юни. Включи се в играта на Fibank и Sportal.bg на http://berbatov.sportal.bg и превърни Мача на годината в Мига на своя живот…


Ако си ученик и си на възраст между 7 и 18 години, обичаш футбола и страхотните награди, напиши своя поздрав към Димитър Бербатов и спечели два билет за благотворителния мач All Stars 2017. За да бъде изживяването още по-незабравимо, непосредствено преди мача ще се срещнеш лично с бившия голмайстор на Манчестър Юнайтед и неговите съотборници, с които ще можеш да се снимаш и от които да получиш автограф върху специално подготвената за целта футболна топка.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички