Витоша чака специални гости за последния двубой за сезона

Витоша чака специални гости за последния двубой за сезона

Отборът на Витоша чака специални гости за последния си двубой от редовния сезон във Втора професионална лига срещу дубъла на ЦСКА-София. По покана на ръководството на клуба на стадиона в Бистрица утре ще бъдат децата от ДДЛРГ „Констанца Ляпчева“, гр. Долна Баня.

Малчуганите ще прекарат цял ден с бистричани, като освен че ще изгледат на живо двубоя им с „червените“, който може да прати тима на бараж, ще се насладят и на природата на Витоша планина, както и на клубната база, където ще имат възможност да се срещнат с футболистите на Коце Ангелов.

Припомняме, че малко преди Коледа треньорското ръководство в лицето на Костадин Ангелов и Росен Кирилов, футболистите Йордан Върбанов, Георги Амзин, Кристиян Узунов, Николай Радев и Димитър Пантелеев, членът на УС на Витоша Григор Гьорев и Александър Борисов, който е част от администрацията, посетиха децата в дома в Долна Баня. Още тогава, след прекрасно прекарания ден, бистричани обещаха на малчуганите, че ще ги поканят на двубой в Бистрица. Обещание, което те ще спазят.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти