Белчев: Мисля, че ще участваме в Европа, емблемата ще е наша

Белчев: Мисля, че ще участваме в Европа, емблемата ще е наша

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев, чийто тим разби Левски с 3:0 в дербито днес, заяви, че резултатът е могъл да бъде и по-голям в полза на "червените". Той заяви, че според него ЦСКА-София ще участва в евротурнирите и ще вземе емблемата на ЦСКА.
 
"Мисля, че за трети път ги надиграваме Левски, за което искам да поздравя футболистите за усилията. Мисля, че победихме съвсем заслужено и мисля, че беше най-малкото, което можеше да инкасира Левски. Имам предвид това, което пропуснахме през първото полувреме. Опитвам се да дам шанс на тези, които са в най-добра спортна форма.

В ЦСКА не трябва да е проблем, когато един или двама отсъстват. Имаме 25 футболисти, които трябва да участват, когато им гласувам доверие. За мен оценката за сезона ни е много добра, но нека оставим това на журналистите и статистиците. Мисля, че сме на правилен път и че догодина с 2-3 нови попълнения ще изглеждаме още по-добре.

Разбира се, че се работи по селекцията, както във всеки клуб. Искам да вземем футболисти, които ще ни вършат работа. Няма да взимаме играчи на килограм или просто, за да отчитаме дейност. Манолев и Бодуров според мен ще останат в ЦСКА. Мисля, че ЦСКА ще участва в евротурнирите. Емблемата трябва да е на стадион "Българска армия" и мисля, че ще бъде наша", каза специалистът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти