Страхотно дрифт шоу взриви центъра на Добрич

Страхотно дрифт шоу взриви центъра на Добрич

Страхотно дрифт шоу сътвориха 10 от най-добрите дрифтъри в България и двама от най-добрите стънтъри на площад „Демокрация“ в град Добрич миналата събота. Стефан Стефанов, който бе звездата на вечерта, е шампион на България по дрифт за 2015 г. и на Румъния за 2016 г. Редом до него участваха със зверски подготвените си машини Александър Язов, Тодор Дунев, Емил Петков, Християн Ангелов, Стефан Зашев, Христо Алипиев, Стефан Цанков, Михаил Бакърджиев, Стефан Петров, Ивайло Алексов и Волен Василев.

Емоционалният заряд за шоуто всъщност започна още през деня - десетки деца се включиха в много игри, подготвени от организаторите, а 30 от тях бяха големите късметлии – те спечелиха да бъдат спътници на дрифт-звездите в мощните им автомобили по време на шоуто. Спомен, който ще остане в съзнанието на добричките деца за цял живот и жест от страна на организаторите, достоен за адмирации.

А шоуто бе наистина запомнящо се, наелектризиращо и взривяващо адреналина у зрителите. Общата мощност на колите бе над 4000 к.с., децибелите на моторите разрязваха пространството и предизвикваха екзалтирането на хиляди фенове на дрифта, дошли, за да се потопят във всичко това.



Кулминацията на шоуто бе в самия край, когато 10-те дрифт-пилота излязоха с автомобилите си, заедно с двамата стънтъри  с мощните си мотори и всички заедно затанцуваха сред цветен пушек и фойерверки под звуците на In The Air Tonight на Phil Collins. Това взриви публиката, викове и аплодисменти се сляха с многогласието от автомобили, мотори, дрифт и красива музика!
А гледката след спирането на автомобилите и моторите и нахлулата около тях екзалтирана публика, можеше да се сравни само с тази, след края на състезание от Формула 1. Над 7000 души се снимаха и взимаха автографи от участниците в продължение на час след края на Хит Кар Добрич Дрифт Шоу.

Част от реакциите на зрителите:
„Ще запомним това шоу за цял живот! Беше невероятно, красиво, полудяхме!”, „Беше яко! Направихме много снимки, включихме лайфове, лайкваха се от стотици наши приятели от цялата страна. Всички ни пишеха, че ни завиждат, че това се случва в нашия град, че искат и в техния да има такова зрелищно яко шоу!!!”, „Незабравимо шоу!“, „Тези момчета са велики!“, „Няма да си тръгна, докато не се снимам с всички!“, „Най-накрая на този площад да има нещо от 21 век!“, „Това е най-якото нещо, което съм гледал!“ и т.н. Същевременно социалните мрежи също бяха взривени от споделени снимки, видеа и лайф-включвания.

Искрен Иванов, организатор на шоуто подчерта: „Това е най-яката публика, пред която сме правили шоу, а ние сме правили шоу на много места в България. Такава публика, като тази тук, в Добрич, не сме имали никъде. Тя беше всъщност част от самото шоу! Жива непрекъснато аплодираше участниците и изпълненията им. Радвам се, че успяхме да зарадваме гражданите на Добрич с това шоу и да им оставим приятни спомени. Надявам се, че ще се видим отново през следващата година, с още по-вълнуващи изпълнения и моменти.“

Последвайте каналите ни в:

Още от Моторни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти