Бодуров поема в посока Кипър

Бодуров поема в посока Кипър

Най-стабилният защитник на ЦСКА-София Николай Бодуров почти сигурно ще си тръгне от “Армията” след края на сезона. За момента той няма намерение да приема предложения му договор от страна на “червените” шефове. Следващата дестинация на опитния бранител най-вероятно ще е кипърския Анотрозис.

Още през зимата Бодуров опита да си уреди трансфер в Кипър или Гърция. Той дори бе близо до преминаване в АПОЕЛ (Никозия), но в последния момент сделката пропадна. Сега обаче 30-годишният благоевградчанин почти сигурно ще парафира с друг от местните грандове на острова на Афродита.

“Аз съм до май месец. нямам яснота за моето бъдеще, но предполагам, че до 2 години ЦСКА ще стане шампион. Ще разберете до края на месеца какво се случва с мен. Моето желание? не знам някой да не иска навън да отиде. Ако в България даваха хубави пари, защо да не стоиш?!”, попита Бодуров.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти