Талант на "червените": Бях отчаян, но стисках зъби и стигнах дотук (видео)

Талант на "червените": Бях отчаян, но стисках зъби и стигнах дотук (видео)

Един от най-добре представящите се юноши на ЦСКА-София през сезона - Даниел Йорданов, сподели, че младите "армейци" са готови да спечелят всеки мач до края на кампанията. На юношите предстоят решителни три двубоя в борбата за титлата срещу Верея (Стара Загора), Локомотив (Пловдив) и Ботев (Враца), а последната среща на дублиращия ни тим е с Витоша (Бистрица) в събота.

Даниел Йорданов е роден на 7 септември 1999 година. Армеец по душа, той е част от детско-юношеската школа на "Армията" от 8 години. Офанзивният футболист, който е родом от Панчарево, сподели още, че един от най-паметните му моменти с червения екип е голът му срещу Монтана U19 за победата с 2:0 преди броени дни.

Именно двубоят от Елитната юношеска група бе първият на обновената база, а Даниел си спомни за ужасните условия, в които са се подготвяли формациите на "червените", и разказа, че трудностите, през които е преминал, за да достигне дотук, го мотивират да продължава да се бори. Само на 17, Йорданов играе за втория отбор на ЦСКА-София, а най-смелата му мечта е да стане шампион на България с първия тим.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти