Арсенио: Искам да продължа головата си серия срещу Левски (видео)

Арсенио: Искам да продължа головата си серия срещу Левски (видео)

Броени дни преди дербито с Левски офанзивният полузащитник на ЦСКА-София Арсенио Нунеш заяви пред официалния сайт на "червените", че се надява да продължи головата си серия срещу "сините". Португалецът отбеляза два гола срещу 26-кратния шампион на България до момента през сезона.

Нунеш е възстановен от контузията, която го извади от състава за гостуването на Лудогорец в Разград, и вече тренира заедно с отбора на Стамен Белчев. Техничарят от Иберийския полуостров гарантиран, че ще даде най-доброто от себе си, за да може тимът му да вземе трите точки в предстоящия тази неделя двубой на "Васил Левски".

“Съжалявам, че не успях да играя срещу Лудогорец, защото много исках да помогна. Работих здраво, за да съм готов за мача с Левски, и искам да се раздам на 100%. Успях да вкарам на "сините" и в двата мача по един гол и се надявам пак да вкарам. Но това не е най-важното. Най-важното е да помогна на нашия отбор да спечели. Това е мач, в който всеки футболист иска да играе – с много зрители по трибуните, мотивацията винаги е на 100% и двата отбора винаги търсят победата. В такива мачове можеш да се доказваш, а има и доста хора, които ни гледат, и това ти дава повече шансове в бъдеще”, коментира Арсенио.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти