Набор 2002 на Левски получи шампионската титла на "Герена"

Набор 2002 на Левски получи шампионската титла на "Герена"

Отборът на Левски набор 2002 година с треньор Борислав Кьосев бе награден с титлата на градски първенец. Това се случи преди срещата на 15-годишните таланти на "сините" срещу Витоша от 27-ия кръг на столичното първенство. Момчетата на Кьосев разбиха своя противник със 7:2, като кръг преди края на градското първенство продължават да имат само победи.

Талантите от школата на "Герена" имат 27 победи от 27 мача, като са едноличен лидер с преднина от 18 точки пред връстниците си от ЦСКА-София. Двата мача между отборите завършиха с победи по 2:0 на "сините", които имат голова-разлика 135:15. Награждаването се състоя днес, тъй като бе последното домакинство на набор 2002, а на него присъства и шефът на школата Даниел Боримиров.

Талантливият отбор на Кьосев е носител на Купата на България от миналата година, а на 8 юни стартира битката за републиканската титла. Надеждата на Боримиров е този отбор да вземе титлата на страната в своята възраст, след като вече набор 2001 и набор 2003 година отстъпиха с дузпи във финалите за Купата на България преди месец. Тимът на Георги Тодоров от Ботев Пловдив (1:1 в редовното време, 3:4 след дузпите) в Горна Оряховица, а този на Красимир Петров от Лудогорец (1:1 в редовното време, 9:10 след дузпите) във Велико Търново.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти