Левски започва подготовка на 11 юни

Левски започва подготовка на 11 юни

Треньорският щаб на Лев­ски планира подготовката на тима за сезон 2017/18 да за­почне на 11 юни. Това означа­ва, че отборът ще има само 10 дни за почивка. До края на първенството на "сините" им остават два мача. На 28 май, неделя, от 18:30 часа на на­ционалния стадион е дерби­то с ЦСКА-София. На 31 май, сряда, Левски приема Черно море от 20:00 часа на "Герена". По­чивката за отбора може да стане още по-кратка. Това ще се случи, ако Левски фини­шира трети, а Ботев спече­ли днес Купата на България. Тогава на 4 юни Левски ще трябва да играе бараж за кво­та за Лига Европа срещу Верея.

Ако "сините" се класират за евротурнирите, то те ще започнат в първия кръг на ЛЕ. Жребият за него е на 19 юни, а мачовете на 29 юни и 6 юли.

Почти сигурно Левски няма да организира лагер в чужби­на, пише "Тема Спорт". Така клубът процедира и през миналата година, кога­то се подготвяше в Правец.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички