Спрягат още един младок от Септември за Левски

Спрягат още един младок от Септември за Левски

Пореден футболист на Септември привлече интереса на гранда Левски, съобщава "Тема Спорт". Става въпрос за полузащитника Асен Чандъров. Роденият на 13 ноември 1998 година талант е силно желан на "Герена" от треньора на "сините" Николай Митов.

Наставникът и Чандъров работиха заедно в столичния Септември и в Пирин Разлог. Младокът има и престой в Ботев (Пловдив) през есента на 2016 година. За втория във Втора лига, Чандъров има на сметката си 15 мача, в които успя на три пъти да се разпише и веднъж да асистира за попадение.

Чандъров в момента се възстановява от тежка контузия. Той я получи по време на двубоя с Босна и Херцеговина, спечелен от "лъвовете" с 3:1 от Елитния квалификационен кръг на Европейското първенство за юноши до 19 години във франция през месец март. Тогава халфът скъса задна кръстна връзка на коляното. В момента възстановяването му протича по план и очакванията са Чандъров да е готов за игра най-късно до началото на септември, но няма да може да вземе участие на Европейското първенство в Грузия през месец юли, както и да проведе пълноценна подгоовка за новия сезон.

Асен Чандъров не е единственият футболист на Септември, към когото "сините" имат апетити. По-рано в медиите се появиха имената и на халфовете Иван Тилев и Здравко Димитров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички