Левски се разминава с бранител на Локомотив (Пд)

Левски се разминава с бранител на Локомотив (Пд)

Защитникът на Локомотив (Пловдив) Иван Горанов е гарантирал пред ръководството на клуба, че остава на "Лаута" и през следващия сезон, съобщи plovdiv24.bg. Левият бек е имал среща с хора от клубната управа, на която е заявил, че информациите, че със сигурност ще облече екипа на Левски, не отговарят на истината. Иван Горанов има договор с черно-белите за още една година и вариантите за негово преминаване на "Герена" са или да разтрогне контракта си, или сините да платят трансферна сума.

Левски вече има едно ново попълнение - Жуниор Мапуку. Очаква се през следващата седмица от клуба да обявяват още имена, които ще сключат договор. Сред тях ще е румънският нападател на Астра Серджиу Буш. Днес нападателят, който направи име у нас с екипа на ЦСКА през есента на 2014 година, играе финал за Купата на Румъния срещу Волунтари. Той вече е уточнил при какви условия ще играе на "Герена". Близо до подпис със "сините" е и Антонио Вутов, който тази пролет игра в Ботев (Пловдив) като преотстъпен от Удинезе, припомня "Тема:Спорт".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички