Левски си хареса и Косоко от Ботев (Пд)

Левски си хареса и Косоко от Ботев (Пд)

Нападателят на Ботев (Пловдив) Омар Косоко е предизвикал интереса на Левски, пише “Тема:Спорт”. Той е хванал окото на хора от спортно-техническия щаб на “сините” и името му ще бъде обсъждано за лятната селекция.

Припомняме, че той носи екипа на ЦСКА при последния престой на Стойчо Младенов начело на “армейците” през сезон 2013/14 като отбеляза 5 гола в 26 мача от първенството. Сега за “канарите” има също пет попадения, но в седем появи в игра, което е отличен показател, а и се разписа при победата с 2:1 над Лудогорец във финала за Купата на България.

Лудогорец - Ботев Пд - Финал за купата на България част I 

29-годишният нападател от Бенин има договор с Ботев до зимата и затова Левски ще трябва да плати трансферна сума, за да се сдобие с правата му. Както е известно, “сините” искат още един играч на пловдивския тим - Антонио Вутов, а Серджиу Буш се очаква да пристигне на “Герена” в понеделник.

80' Ludogorets - Botev 0:2 by mohamed1021
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти