Занев завърши сезона със загуба

Занев завърши сезона със загуба

Отборът на Амкар завърши сезона в руския шампионат с поражение 1:2 от Рубин. Титуляр в състава на домакините от Перм бе българският национал Петър Занев, който заедно с Николай Зайцев държеше центъра на защитата. В 33-ата минута нашият футболист бе близо до гол, но ударът му бе блокиран.

Още до почивката гостуващият тим си осигури победата с две точни попадения на Джонатас и Максим Канунников. Двете остриета на тима на Хави Грасия показаха 100-процентова успеваемост в наказателното поле на Амкар, което се оказа достатъчно за трите точки.

В 69-ата минута Бранко Йовичич от домакините върна един гол. Това бе първото и единствено попадение на сръбския полузащитник през кампанията. Успехът на гостите обаче няма никакво сериозно отношение към класирането на Премиер лига. Рубин финишира на девето място, а Занев и сие остават десети.

МИНУТА ПО МИНУТА!


КЛАСИРАНЕ!

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички