Автогол на Мишо Александров тикна Арсенал към Втора дивизия

Автогол на Мишо Александров тикна Арсенал към Втора дивизия

Националът ни Михаил Александров имаше нещастието да си вкара автогол при загубата на своя Арсенал (Тула) с 1:2 при гостуването на Енисей в първа среща от плейофа за място в Премиер лигата на Русия. Бившият футболист на Лудогорец отклони топката в собствената си мрежа в 11-ата минута. През втората част Кирил Комбаров изравни, но в последните секунди Артур Малоян вкара за 2:1 и домакините взеха аванс преди реванша след три дни.

Александров игра през цялото време, докато съотборникът му Иван Иванов дори не беше в групата на Арсенал. Извън групата остана и българинът в състава на Енисей Росен Колев.

Двата тима стигнаха до този бараж, след като този от Тула финишира на 14-o място в Премиер лигата, а Енисей завърши трети във Втора дивизия.

По-рано през деня Оренбург на Благой Георгиев завърши 0:0 със СКА Енергия в другия плейоф. Крайните победители от двете двойки ще играят в елита през следващия сезон.

ЕНИСЕЙ - АРСЕНАЛ 2:1
1:0 Александров (11-авт.)
1:1 Комбаров (72)
2:1 Малоян (90)

Реваншът е в неделя

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички