Ферарио Спасов обмисля да се пенсионира

Ферарио Спасов обмисля да се пенсионира

Ферарио Спасов отново остана без работа. Родният футболен треньор бе уволнен от берое преди дни. Близки до специалиста разкриха, че това може да бъде последното назначение в кариерата му. Феро вече обмисля да се пенсионира, след като натрупа впечатляваща бройка родни отбори. Кариерата на 55-годишния наставник премина през Олимпик (Тетевен), Спартак (Варна), Литекс (Ловеч), ЦСКА, Дунав, Ботев (Пловдив), Монтна, Етър, Спартак (Плевен) и Берое. В продължение на три години (2008-2011 г.) той бе наставник и на националния отбор до 17 години.

В същото време стана ясно, че в Берое няма да бързат с избора на нов треньор. Шефовете на “зелените” са се огледали в няколко родни специалисти, които обаче в момента си имат отбори. Става дума за наставника на Верея Александър Томаш и този на Нефтохимик Христо Янев. Очаква се първият да проведе разговори с шефовете на Берое в близките дни.

Отсега е ясно, че старозагорци ще изглеждат коренно различно през новия сезон. Те ще имат нов наставник и много нови играчи. Много футболисти от настоящия състав са с изтичащи договори, които няма да бъдат подновени. Феновете пък са силно притеснени за бъдещето на клуба, тъй като се носят слухове за финансови проблеми при “зелените”.

“Меридиан мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти