Над 150 малки футболисти се включиха за купата на "Драконче"

Над 150 малки футболисти се включиха за купата на "Драконче"

Днес, 24 май, на изкуственото игрище на стадион „Дунав“ се състоя официалното откриване на пролетен футболен турнир за Купата на Детски футболен клуб „Драконче“. В надпреварата се включиха близо 150 деца от 10 училища. Традиционният турнир беше открит от зам.-кмета по устройство на територията инж. Димитър Наков и от народния представител от ПП ГЕРБ Пламен Нунев.

На събитието присъстваха още директорът на общинско предприятие «Спортни имоти» Веселин Богданов, техническият директор на Дунав Ивайло Петков, родители, спортисти, треньори, спонсори и гости. Всички те аплодираха бурно включилия се в празника мажоретен състав „Екстрийм“ при Общински младежки дом – Русе с ръководители Вероника Миланова и Петя Бонева.

„Щастлив съм на днешния най-български празник да ви поздравя от името на кмета Пламен Стоилов и да ви пожелая да сте бъдещите големи звезди на футболен клуб Дунав, заяви зам.-кметът Димитър Наков. „Бъдете усърдни, старайте се, развивайте се и винаги бъдете най-добрите“, допълни зам.-кметът. В края на официалната церемония Пламен Нунев и инж. Наков дадоха символичен старт на първата футболна среща.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти