Загорчич: Ранният гол ни помогна, Нефтохимик нямаше точен удар

Загорчич: Ранният гол ни помогна, Нефтохимик нямаше точен удар

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от победата над Нефтохимик в първия бараж за оцеляване в Първа лига. “Белите” се наложиха в Бургас с 1:0 благодарение на попадение на Георги Йомов още в 9-ата минута. Загорчич похвали представянето на младите футболисти преди почивката, но добави, че крайният изход от баража не е решен и шансовете на двата тима остават равни.

“Постигнахме заслужена победа. Мисля, че домакините нямаха нито един удар в очертанията на вратата ни. Ранният гол също изигра своята роля и ни помогна да сме по-уверени на терена. Очаквахме да вкараме и втори гол, но не се получи. Много ми хареса как играхме преди почивката, но имаме забележки към показаното през второто полувреме, когато липсваха скоростните атаки и ударите”, сподели Загорчич.

“Още нищо не е решено, шансовете са 50:50. Трябва да изиграем здраво и реванша и отново да победим. Младите футболисти често падат духом след 2-3 загуби, затова се опитвам постоянно да им вдъхвам кураж. Момчетата трябва да мислят позитивно и да вярват в себе си. Надявам се скоро да се завърнем на нашия стадион, където футболистите ще се чувстват по-спокойни, а и феновете ще са щастливи”, каза още бившият български национал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти