Йомов: Имаме голям потенциал, с новия треньор сме по-уверени

Йомов: Имаме голям потенциал, с новия треньор сме по-уверени

Младият полузащитник на Славия Георги Йомов се превърна в герой за тима си при гостуването на Нефтохимик в първия бараж за оцеляване в елита. Той отбеляза гола за успеха на най-стария столичен клуб с 1:0 и логично беше избран за играч на мача.

Халфът на Славия Георги Йомов донесе победата над Нефтохимик с 1:0 като гост в мач за оцеляване в Първа лига. Младокът се разписа още в 9-ата минута.

„Направихме много добър мач, борихме се и играхме като отбор. В понеделник се надявам да спечелим отново. Славия е голям отбор, не трябва да се бори за оцеляването си, а да е в тройката", каза Йомов.

"В ситуацията при гола видях, че има шанс за попадение и добре се справих. Новият треньор успя да ни мотивира много, имаме много голям потенциал, няма от какво да се пазим, може само да побеждаваме, в предишните срещи ни липсваше самочувствие и увереност, добави Йомов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти