Проблемите пред Орела станаха още по-големи

Проблемите пред Орела станаха още по-големи

Проблемите в Монтана преди реванша с Локомотив (Горна Оряховица) станаха твърде много. Към трайно контузените Евгени Александров, Диарасоуба Бамба, Стивън Петков, Сергей Георгиев, Атанас Илиев и Саер Сане се присъедини и Бирахим Сар.

Централният защитник, който бе заменен принудително по време на първия мач в Ловеч, е с разтежение на бедрото. Гостуването в Горна Оряховица ще пропусне със сигурност и титулярният полузащитник Костадин Дяков, който е наказан.

Старши треньорът на монтанци Атанас Атанасов ще вземе в групата само двама от юношите, които влизат в сметките му - Борислав Дамянов и Александър Веселинов. Третият младок - Марио Благоев, изтърпява наказание за натрупани картони в срещите от елитното първенство на U19. Отборът ще направи днес последна тренировка на стадион "Огоста" и след това тръгва за Горна Оряховица.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти