Гледай на живо

Очаквайте в 13:00 - Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

С десет българи в състава - Лудогорец разби Черно море (видео)

С десет българи в състава - Лудогорец разби Черно море (видео)

Отборът на Лудогорец разби с 3:1 Черно море като гост в мач от 35-ия кръг на Първа лига. "Орлите" изиграха впечатляващо първо полувреме, като добро впечатление с отиграванията си направи младокът Светослав Ковачев, който е юношески национал. Точни за разградчани бяха Игор Пластун (16), Кристиян Григоров (32) и Кристиян Димитров (45). Почетното попадение за "моряците" бе дело на Кузма (4).

Сред титулярите на “орлите” попаднаха десет българи, като половината от тях са юноши на тима. Георги Иванов също даде шанс на млади момчета. Четирима от школата на “моряците” започнаха мача. През втората част в игра се появи синът на Илиян Илиев, който носи неговото име.

Домакините поведоха в резултата, но младите "орли" стигнаха до пълен обрат. В 4-ата минута Кузма отбеляза и попадна в прегръдките на своите съотборници. Радостта на възпитаниците на Георги Иванов бе върде кратка. В 16-ата минута Игор Пластун изравни с глава, след центриране от корнер.

В 32-ата минута "орлите" стигнаха до обрат. Кристиян Григоров надскочи всички и вкара с глава. До края на първата част младият тим на Лудогорец продължи да атакува и настойчивите им опити дадоха резултат.

В 45-ата минута Кристиян Димитров покачи на 1:3. Светослав Ковачев се освободи майсторски от противников играч и изведе своя съотборник на голова позиция, който не сбърка.

През втората част темпото на игра падна. Двата тима се стараеха да задържат топката, но трудно стигаха до голови ситуации. Единственото чисто положение бе в 86-ата минута, когато Денислав Александров излезе сам срещу вратаря. Влезлият като резерва футболист на Лудогорец шутира, но играч на "моряците" се върна бързо и в последния момент успя да предотврати четвърто попадение във вратата на домакините.

ЧЕРНО МОРЕ - ЛУДОГОРЕЦ 1:3

1:0 Кузма 4
1:1 Пластун 16
1:2 Григоров 32
1:3 Димитров 45

ЧЕРНО МОРЕ: Михайлов, Георгиев, Станчев, Костадинов, Русев, Кузма, Янчев, Минчев, Сукуп, Минков, Йосков

ЛУДОГОРЕЦ: Наумов, Петров, Димитров, Пластун, Григоров, О. Димитров, Китов, Василев, Ковачев, Шоколаров, Чунчуков

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти