Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Черноморец (Балчик) влезе във Втора лига

Черноморец (Балчик) влезе във Втора лига

Отборът на Черноморец (Балчик) се класира във Втора лига, след като победи Локомотив (Русе) с 2:0 в мач от 31-ия кръг на Североизточната трета лига Черноморец (Балчик). "Железничарите" се противопоставиха максимално на лидера в класирането, макар че основни единици като Мартин Иванов, Динко Станчев и Алеф Караосман отсъстваха от групата за мача.

Още в началните минути на срещата локомотивци можеха да поведат в резултата. Валентин Валентинов обаче не намери по най-добрия начин топката при най-чистото положение за русенци в 20-ата минута на мача.

През първата част играта бе доста твърда, на моменти груба. В края на полувремето домакините от Черноморец успяха да решат изхода от срещата с два гола.

След почивката мачът протече спокойно, без излишно напрежение. При последния съдийски сигнал балчиклии се поздравиха със спечелената титла в тазгодишното първенство на Североизточната трета лига."Играхме като равен с равен срещу лидера в групата. Съдията обаче допусна истинска касапница на терена и буквално се подигра с нас. Съдийството бе под всякаква критика, докато не стана 2:0 за Черноморец. След като домакините поведоха в резултата, през второто полувреме всичко беше нормално, коментира след края на срещата техническият директор на Локомотив (Русе) Калоян Георгиев.

В следващия кръг „железничарите“ посрещат отбора на ФК Суворово. Срещата ще се играе в неделя, 21 май, от 15:00 часа на стадиона в Червена вода.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички