Спартак (Пл) очаква подкрепа от феновете си срещу Оборище

Спартак (Пл) очаква подкрепа от феновете си срещу Оборище

Утре (21 май) Спартак (Плевен) е домакин на Оборище (Панагюрище) в среща от 29-ия кръг на футболното първенство на Втора професионална лига. Двубоят е от 18:00 часа на стадион "Плевен". На 26 ноември миналата година плевенчани загубиха гостуването си с 1:2 в среща от 14-ия кръг на първенството. Битката е изключително важна и за двата отбора, тъй като са застрашени от изпадане в аматьорския футбол.

"Единственият благоприятен изход за нас е победа. Имаме сили да я постигнем. Усещам амбицията у момчетата. Те самите се мотивират помежду си в съблекалнята. Ето защо не е необходимо да им обяснявам какво трябва да свършим. Играем срещу преодолим съперник, който също не е сигурен за мястото си във Втора лига. Имаме минимално предимство, че сме домакини. Очаквам феновете да ни подкрепят. Ще се борим до последно за честта на нашия отбор", коментира треньорът на Спартак Момчил Челестинов. Той няма да може да разчита на контузения Емил Петков и наказания капитан Тихомир Тодоров.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти