Младите "орли" засилиха ЦСКА-София 2 към Трета лига

Младите "орли" засилиха ЦСКА-София 2 към Трета лига

Oтборът на Лудогорец 2 победи с 2:0 ЦСКА-София 2 в мач от 29-ия кръг на Втора професионална лига. “Червените” ще трябва да търсят задължителна победа над състава на Витоша (Бистрица), за да запазят мястото си в групата. 

Играчите на Светослав Тодоров започнаха активно срещата и под възгласите на сериозна агитка създадоха няколко разбърквания пред вратата на Наумов.

Най-добрата възможност бе в 24-ата минута, когато вратарят на Лудогорец 2 с мъка изби удар на Руменов. Четири минути по-късно и Тонислав Йорданов бе близо до попадение, но късметът му изневери. В 35-ата минута Александър Василев откри за гостите след прецизен удар, който не остави шансове на Слави Петров. До края на полувремето и Лясков пропусна отлична възможност за гол.

През втората част ЦСКА-София 2 отново бе по-активен, но гол падна във вратата на Слави Петров. Това стана след като младият вратар се подхлъзна и подари топката на Олег Димитров, който покачи на 2:0. В следващия кръг ЦСКА II гостува на Витоша (Бистрица) и при победа почти сигурно ще остане над чертата във Втора лига.

Снимка: cska.bg

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти