Лясков: Ние сме като едно голямо семейство

Лясков: Ние сме като едно голямо семейство

Левият защитник на ЦСКА-София Ангел Лясков бе на седмото небе, след като тимът на България до 19 години се класира на Европейското първенство в Грузия през юли. Както е известно, момчетата на Ангел Стойков победиха Франция с 2:1, Босна и Херцеговина с 3:1, а преди това завършиха 1:1 с Израел.

"Емоцията беше невероятна. За първи път ни се случва да се класира на европейско до 19 години. Не може да се опише емоцията, цяла нощ не мигнахме. Всеки знае на всеки проблемите, всичко си споделяме, като цяло едно голямо семейство сме, когато имаме проблем, си помагаме, както на терена, така и извън него.

Най-трудният ни мач беше с Франция, много силни футболисти, които играят в големи отбори. Те са много бързи и пъргави, но както казах, ние сме като едно семейство на терена, всички се подкрепяме и победихме с колектив и отбор", сподели Ласков на летището.

"Трябваше ни само победа, като цяло, си мисля, че това ни подейства по-добре, тъй бяхме по-мотивирани. Играчите на Босна пък излезнаха отпуснати, тъй като и хикс ги уреждаше и това им изигра лоша шега. Ние си вкарахме положения и слава богу сме сме на европейско. Мечтите са да станем европейски шампиони, но трябва много работа", сподели Лясков.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА НАЦИОНАЛИНТЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички