Терек разби Урал в страхотно шоу със 7 гола

Терек разби Урал в страхотно шоу със 7 гола

Отборът на Терек (Грозни) записа впечатляваща победа с 5:2 над Урал в сблъсъка между двата тима от 26-ия кръг на Премиер лигата на Русия. Двата тима направиха страхотно шоу за феновете по трибуните на "Ахмат Арена" и си вкараха общо седем гола.

Гостите първи взеха преднина в мача с попадение на Роман Павлюченко в 27-ата минута. Радостта им обаче бе кратка и в 33-ата минута Абай Мбенг възстанови равенството.

Играчите на Терек нанесоха своя удар през втората част, когато нанизаха още четири гола във вратата на съперника. В 63-ата минута отноно Мбенг изведе тима си напред, а четири по-късно Заур Садаев вкара трети гол за своя тим. Игор Лебеденко в 83-ата минута направи резултата 4:1, а в 87-ата минута Едгар Манучарян върна един гол за Урал. Крайноко 5:2 пък оформи Милад Мохамади в добавеното време на двубоя.

С този успех Терек се изкачи на 5-ото място в класирането с 39 точки и все още таи надежда да се добере до участие в Европа. Урал пък запазва 11-ото си място в таблицата с актив от 29 точки.

МИНУТА ПО МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА


КЛАСИРАНЕ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички