Ясен първият полуфинал на плейофите в Серия "Б"

Ясен първият полуфинал на плейофите в Серия "Б"

Отборът на Карпи продължава да мечтае за завръщане в Серия "А". Тимът на Фабрицио Кастори се класира на полуфинал в плейофите на Серия "Б". Завършилият на седмо място в редовния сезон състав, победи с 2:1 Читадела като гост. Двубоят бе директна елиминация, като Лоло (33) и Мбакогу (65) бяха точни за гостите, докато Лунко (67) се разписа за домакините, които завършиха на шесто място след 42-ия кръг на втория ешелон в Италия.

Играчите на Читадела, след като проспаха първата част, се активизираха след почивката, но в последните минути пропуснаха няколко възможности да изравнят, което би пратило тима напред в плейофите, тъй като има по-добро класиране в редовния сезон.

На полуфинала Карпи приема Фрозиноне, а след това гостува на бившия тим на Александър Тонев, който е фаворит за спечелването на промоция.

Интересното е, че двата тима през миналата година участваха в Серия "А", като и за двата клуба бе дебютен сезон в калчото.

Утре Беневенто и Специя ще определят, който ще излезе срещу Перуджа в другия полуфинал от плейофите.

Както е известно, СПАЛ и Верона вече си гарантираха място в Серия "А".

КЛАСИРАНЕ НА СЕРИЯ Б


ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА КАРПИ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти