Перес хвали Зидан, вече бил и треньор №1 в света

Перес хвали Зидан, вече бил и треньор №1 в света

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес засипа с похвали треньора на "белия балет" Зинедин Зидан след спечелената рекордна 33-а титла в Испания. Според Перес Зидан вече се е превърнал в треньор номер 1 в света, след като беше провъгласяван за най-добър футболист на планетата по време на активната си кариера.

"Зидан е един от символите на Реал. Благодаря му за всичко, което е направил за нас като играч, а сега и като треньор. Спечелихме най-сложното и конкурентно първенство в света с много работа и старание. Тези футболисти вече станаха част от историята на клуба. Атмосферата е невероятна", коментира Перес.

Реал е финалист в Шампионската лига и на 3 юни ще играе срещу Ювентус, а при победа ще стане първият отбор, който успява да защити титлата в най-престижния европейски клубен турнир.
"Надявам се на 4 юни отново да се съберем и да празнуваме спечелването на Шампионската лига. Взехме титлата в най-трудното първенство, благодарение на положените усилия и свършената работа. В този отбор на Реал има невероятен дух", каза още Перес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти