Ювентус ще изиграе две контроли в Мексико

Ювентус ще изиграе две контроли в Мексико

Шампионът на Италия Ювентус обяви, че ще изиграе две контролни срещи от лятната си подготовка в Мексико. Първата среща ще бъде срещу Монтерей на 18 юли, а втората - с Тигрес на 19 юли. Мачовете ще бъдат част  от турнира “Суперкопа Текате”, който ще се проведе от 16 до 22 юли в Мексико Сити и Монтерей. В него ще участват още отборите на Порто, Чивас и Крус Асул.

“С участието в този турнир ще опитаме да заздравим добрите връзки на Ювентус с Мексико, където е се намират четвъртата и петата най-голяма фен база на клуба, съответно във Фейсбук и Ютюб”, обявиха от Юве.

“Бианконерите” вече планират усилено своята подготовка в Америка, като тимът ще вземе участие и в престижния приятелски турнир “Интернешънъл чемпиънс къп”. Те ще срещнат Барселона на 22 юли в Ню Йорк, Пари Сен Жермен на 26 юли в Маями и Рома в Бостън на 30 юли.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти