Ливърпул разгроми ФК Сидни, Джерард и Карагър също поиграха

Ливърпул разгроми ФК Сидни, Джерард и Карагър също поиграха

С отказалите се легенди Стивън Джерард и Джейми Карагър в състава си, Ливърпул победи с 3:0 австралийския ФК Сидни в демонстративен приятелски мач, който се игра на Зеления континент, но премина при невероятно засилени мерки за сигурност заради атентата в Манчестър. Даниъл Стъридж, Алберто Морено и Роберто Фирмино вкараха и трите попадения в мача преди почивката. Срещата се игра на Олимпийския стадион в Сидни пред 72 892 зрители.

По-рано днес, часове преди мача, полицията в региона Нов Южен Уелс претърси основно стадиона и района около съоръжението с помощта на експертни екипи, техника и обучени полицейски кучета, за да отстранят и най-малките съмнения, че е възможно да има проблеми от естеството на сигурността. Само трима от играчите, които бяха на терена в последния шампионатен мач с Мидълзбро, бяха и днес на терена. Това са Деян Ловрен, Фирмино и Стъридж.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти