Последните 10 минути - времето на Зидан

Последните 10 минути - времето на Зидан

Испанският гранд Реал Мадрид е спечелил 17 точки по пътя към титлата в испанското първенство с рещаващи голове в последните 10 минути, показва статистиката. Тези попадения са били реализирани в 9 отделни мача.

По този начин старши треньорът на "лос меренгес" Зинедин Зидан предизвика сравнения с бившия дългогодишен мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън, под чието ръководство "червените дяволи" неведнъж са реализирали късни важни попадения.

"Лос бланкос" станаха шампиони на Испания за първи път от 2012 година и за 33-и път в историята си. Воденият от Зизу тим грабна титлата с 93 точки, детронирайки тима на Барселона, който остана втори с 90.

Реал Мадрид има шанс и да стане за 12-и път в историята си клубен шампион на Европа, като на финала на Шампионската лига на 3 юни в Кардиф се изправя срещу италианския първенец Ювентус.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти