Гатузо: Искам Милан да спечели всичко с Монтела, не се целя в мястото му

Гатузо: Искам Милан да спечели всичко с Монтела, не се целя в мястото му

Новият треньор на Примаверата на Милан Дженаро Гатузо коментира завръщането си в клуба, след като напусна "Сан Сиро" през 2012 година. Той сподели, че на този етап не се цели в мястото на Винченцо Монтела.

"Да не избързваме да му правим погребение предварително. Пожелавам му всичко най-добро, тъй като искам този отбор да спечели всичко възможно с Монтела. Желая да тренирам Примаверата на клуба, нямам нищо друго в главата си. Освен това не съм готов да бъда треньор на първия тим на Милан. Пак повтарям дори не си помислям такова нещо. Монтела е наистина много добър треньор, като резултатите му го потвърждават.  Затова не се замислям за такива работи, а искам да работя с момчетата. Познавам Монтела, именно затова съм сигурен, че не се притеснява от мен", заяви Гатузо.

"Какво не искам да виждам от моя тим? Липса на сериозно отношение. Моите момчета трябва да разберат, че за да практикуваш този спорт е предимство и чест. Не ми харесват играчите, които се лигавят. С мен се работи сериозно и конкретно", допълни Гатузо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти