Челси награждава Конте с рекордна заплата

Челси награждава Конте с рекордна заплата

Шампионът на Англия Челси се опитва да сложи край на всякакви спекулации около бъдещето на Антонио Конте, като му е предложило нов договор, с който да го задържи на “Стамфорд Бридж” до 2021 година. “The Guardian” твърди, че ако приеме офертата, Конте ще получава по 11 млн. евро на сезон.

Изданието добавя, че 47-годишният италианец е съгласен да остане в тима, който изведе до титлата още в дебютния си сезон, и е много вероятно да преподпише още в началото на следващата седмица. По този начин той ще се превърне в най-скъпоплатеният мениджър в историята на “сините от Лондон”, изпреварвайки Жозе Моуриньо. През 2015 година Специалния заработи 8,6 млн. евро.

Сериозен интерес към Конте проявява Интер, но самият той даде да се разбере, че иска да продължи работата си в Челси. Днес бившият наставник на Юве ще има възможност да завърши сезона с дубъл, ако отборът му победи Арсенал във финала за ФА Къп.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти