Почетино нехае за слуховете за раздяла с Дайър и Уокър

Почетино нехае за слуховете за раздяла с Дайър и Уокър

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино заяви, че не се интересува от спекулациите за евентуална раздяла с Ерик Дайър и Кайл Уокър през лятото. Към двамата има интерес от страна на Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. Пеп Гуардиола вече подсили халфовата линия на своя тим с Бернардо Силва от Монако, но се надява следващия нов да е Кайл Уокър.

"Има много слухове. Не обичам да говоря за тези неща. По време на сезона чувам много слухове както за нашите играчи, така и за себе си, но не се тревожим за ситуацията с футболистите. Тези, които искаме да запазим ще останат тук през следващия сезон. Ще продадем играчи само ако искаме", каза Маурисио Почетино.

Тотнъм победи в приятелски мач Кичи от Хонконг с 4:1. Сон, Винсънт Янсен, Хари Кейн и Казая Стърлинг вкараха за Тотнъм, а бразилецът Лукас вкара за шампиона на азиатската държава.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти