Голеада на Царско село

Голеада на Царско село

Отборите на Царско село и Ботев (Враца) изпратиха сезона във Втора лига с голово шоу в полите на Витоша. Домакините победиха с 5:3 тима от Враца, който дори поведе с първото попадение на Павел Головодов в 17-ата минута. Хеттрик на Георги Минчев (18, 53, 79), Красимир Илиев (40) и Павел Петков (50) се разписаха за играчите на Никола Спасов, а Денис Цолев (73) и Спас Георгиев (87) отбелязаха головете за крайното 5:3.

Царско село - Ботев (Враца) Юношата на ЦСКА Головодов вкара първото си попадение за врачани в 17-ата минута, но бившия му съотборник Георги Минев изравни минута по-късно. До края на първата част Красимир Илиев донесе пълен обрат, а второто полувреме започна с нови два гола за Царско село. Първо Павел Петков направи 3:1, а след това Минчев вкара четвърти гол във вратата на Стилиян Бонев. Денис Цолев с четвъртото си попадение намали, но Минчев със своя хеттрик върна аванса от три гола на тима си, докато в последните минути Спас Георгиев вкара трети гол за Ботев,  който завърши сезона на 10-то място с 38 точки.

Царско село - Ботев (Враца) Царско село пък финишира пети с 48 точки, като последните девет срещи от сезона няма загуба.


Царско село - Ботев (Враца) 5:3
0:1 Головодов (17)
1:1 Минчев (18)
2:1 Илиев (40)
3:1 Петков (50)
4:1 Минчев (53)
4:2 Цолев (73)
5:2 Минчев (79)
5:3 Георгиев (87)

КЛАСИРАНЕ

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ ОТ 30-ИЯ КРЪГ


ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА ЦАРСКО СЕЛО ПРЕЗ СЕЗОНА


ВСИЧКИ МАЧОВЕ НА БОТЕВ (ВРАЦА) ПРЕЗ СЕЗОНА

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти