Емери: Харесва ми в ПСЖ, искам да изпълня договора си

Емери: Харесва ми в ПСЖ, искам да изпълня договора си

Треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери заяви, че свързва бъдещето си в следващата една година с отбора на парижани и е решен да изпълни договора си.

45-годишният испански специалист пое амбициозния френски тим през 2016 година след много успешен престой в Севиля, но през този сезон ПСЖ загуби титлата в шампионата и отпадна в 1/8-финалите на Шампионската лига от Барселона след 4:0 в Париж и 1:6 на "Камп Ноу". Късно снощи ПСЖ вдигна Купата на Франция след измъчен успех над Анже с 1:0, като успехът дойде след автогол в добавеното време.

"Имам договор за още една година, в Париж ми харесва. Мисля, че отборът може да израсне още", коментира Емери. Оставането му на поста е под сериозна въпросителна, тъй като ПСЖ вече води преговори с други специалисти. Един от тях е италианецът Роберто Манчини, който е споделил за направено му предложение от парижани, над което размишлява.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички