Диего Коща обясни къде би искал да играе следващия сезон

Диего Коща обясни къде би искал да играе следващия сезон

Нападателят на Челси Диего Коща даде окончателен отговор на въпроса дали би желал да напусне “сините” в края на сезона, както се говореше от началото на 2017 година в Англия. Испанският национал бе спряган за трансфер в Китай, където е вече бившият му съотборник Оскар, но Коща изненада репортерите след края на финала за ФА къп, загубен с 1:2 от Арсенал.

“Не искам да напускам Челси, искам да остана. А и бих напуснал само за да се върна в Атлетико (Мадрид). Други отбори не ме интересуват, така че ако Челси иска да ме продава, трябва да ме продаде на Атлетико”, обясни Коща, а медиите в Англия с изненада отчитат признанието му в микс зоната на “Уембли”.

На Острова разсъждават, че проваленият трансфер на Коща в Китай може да се обясни с факта, че всеки китайски отбор ще трябва да плати освен сумата на даден клуб, така и данък към държавата в размер на 100% от въпросните милиони за трансфера.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички