Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Вадят 14 тома записи за черно тото! Бивши национали свидетелстват

Вадят 14 тома записи за черно тото! Бивши национали свидетелстват

Прокуратурата ще извади десетки аудиофайлове, описани в 14 тома, свързани с черното тото у нас. Това стана ясно на делото срещу Красимир Мечев и Анатоли Тонов, съобщават колегите от "Телеграф". Обвиненията към двамата са за участие в манипулиране на мачове по време на престоя им в Любимец.

Мечев и Тонов присъстваха лично на стартиралото вчера дело заедно със своите адвокати. В съда като свидетели бяха привикани бивши футболисти на Любимец, както и играчите на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев и Кирил Котев. На разпит трябваше да се явят, но не дойдоха, още капитанът на "смърфовете" Мартин Камбуров, както и Асен Георгиев, Йордан Тодоров, Георги Вълчев и Здравко Лазаров - Електричката. Последният е дал болничен, за да извини отсъствието си. Данчо Тодоров - Тъча е в германските долни дивизии, а Георгиев пък бе на лагер с Берое преди плейофа реванш с Ботев (Пловдив).

Има и трима защитени свидетели, които ще дадат своите показания на следващото заседание, насрочено за 14 юни. Те няма да влизат в съдебната зала, а ще са скрити от обвиняемите и останалите свидетели, като ще дадат своите показания по случая в писмен вид.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти