Скаут на Мидълзбро пристигна в София за три мача през уикенда

Скаут на Мидълзбро пристигна в София за три мача през уикенда

Главният скаут на школата на английския Мидълзбро Мартин Картър пристигна късно снощи в София и ще остане в следващите два дни (20 и 21 май), за да наблюдава мачове. Картър пристигна по покана на мениджъра Антъни Раво и е фиксирал в програмата си три срещи. Най-напред от 17:00 часа в събота той ще гледа мача между Септември (София) и ЦСКА-София от Елитната юношеска група до 19 години.

В неделя му предстоят още две срещи. От 17:00 часа на стадион "Славия" играят 19-годишните таланти на "белите" и Берое. От 18:00 часа пък се срещат в мач от Втора лига дублиращите състави на ЦСКА-София и Лудогорец. Тъй като двата мача частично съвпадат, англичанинът в течение на деня ще прецени къде да гледа едно полувреме и къде пълни 90 минути.

Мидълзбро изпадна тази година от Висшата лига, но клубът е амбициран да положи солидна основа за следващите години и да има достатъчно на брой футболисти на високо ниво, на които да разчита за бързо връщане и задържане в елита.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички