Президентът на Лудогорец: Беше тежък сезон, сега е време да празнуваме

Президентът на Лудогорец: Беше тежък сезон, сега е време да празнуваме

Президентът на Лудогорец Александър Александров беше изключително щастлив след шестата поредна титла на тима.

"Всяка една титла е специфична и различна и ни носи огромна радост за постигнатото през годината, така е и с тази. Много труден сезон имахме, радвам се, че постигнахме една от целите и сега е време за празненства. От самото начало на проекта ние си вдигаме изискванията и целите и го показваме през годините. Качваме се на следващото стъпало. Сега излязохме от групите на Шампионската лига, а искаме да спечелим и Купата, след това да направим добра подготовка", заяви Александров.

"Не мога да ви отговоря за трансферите. Опциите са перманентни пред нас и входящи, и изходящи. Винаги се прави анализ и последното решение се вижда след обоснован анализ. Има доста сериозен интерес към нашите звезди, при това от 2-3 години.

За нас най-важно е развитието на клуба, на второ място са изгодите от потенциални трансфери. При обоснована и изгодна опция за клуба и футболиста, ще направим каквото е необходимо всички да са доволни", добави шефът на "орлите".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички