Скандал в ложата на "Лудогорец Арена"! Бизнесмен: Побеснях, Милко ми показа среден пръст

Скандал в ложата на "Лудогорец Арена"! Бизнесмен: Побеснях, Милко ми показа среден пръст

Голям скандал се е заформил в ложата на "Лудогорец Арена" преди вчерашния мач между Лудогорец и ЦСКА-София (1:1). В него са били замесени административният директор на "червените" Милко Георгиев и бизнесменът от Разград Бойко Обретенов. Предприемачът, който е на инвалидна количка след претърпян инцидент, заяви пред Sportal.bg, че е потресен от отношението и действията на шефа на ЦСКА-София.

"Преди мача подарих фланелка на Лудогорец на министър Красен Кралев по случай шестата поредна титла на Лудогорец. След това покрай мен мина Милко Георгиев. Всичко това се случва в ложата на сектор "А". Казах на Георгиев да дойде да му подаря и на него една фланелка по случай титлата. Така се прави в цивилизованите страни. Все пак нали уж сме такава. Той дойде към мен и близо до ухото ми показа среден пръст.

Имаше няколко човека, които видяха неприличното му действие. Всички те са свидетели на случката. Първоначално останах потресен. Не може този човек да се отнася по този начин с човек като мен, който е на инвалидна количка. Какво съм му направил? Исках да му подаря една фланелка. Признавам, че после реагирах бурно и не искам да повтарям какво му казах. Напсувах го.

Ама като не иска да го псуват, да не се държи по този начин. Георгиев винаги така се държи. Поведението му е такова. Това не е прецедент. Ходя на почти всеки домакински мач на Лудогорец. Като гост - не, защото няма условия за хора в инвалидни колички. В сектор "Моци" няма асансьор и затова не мога да ходя там. В новия сектор също няма да поставят, но в сектор "А" на нашия стадион има условия за хора като мен", заяви бизнесменът пред Sportal.bg.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти