Блинд: Не бива да подценяваме Аякс

Блинд: Не бива да подценяваме Аякс

Манчестър Юнайтед не бива да подценява Аякс Амстердам във финала на турнира Лига Европа, заяви холандският бранител на английския клуб Дейли Блинд. Юнайтед завърши на шесто място във Висшата лига с 24 точки изоставане от Челси, а Аякс е втори в холандското първенство с една зад шампиона Фейенорд.

"Те се бориха много, за да стигнат до финала и са там заслужено. Когато играеш в такъв мач, нямаш право да подценяваш съперника си. Завършиха втори в първенството си с точка изоставане, а ние не попаднахме в четворката. Сега за нас важен е само един мач и той е именно този финал", каза Блинд, който има четири титли с Аякс.

"Знаете, че подкрепям Аякс. Аз съм от Амстердам и играя в този клуб от 7-годишен, но сега съм в Юнайтед. Сега съм "червен" и искам да спечеля този финал повече от всичко", добави 27-годишният Блинд, който не игра в последния мач на Юнайтед в първенството.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти