В Тотнъм вече искат да печелят трофеи

В Тотнъм вече искат да печелят трофеи

Апетитът идва с яденето, гласи популярната поговорка. Тя се отнася в пълна степен за Тотнъм, където вече явно не се задоволяват с ролята на отбор, играещ атрактивен футбол, но без да печели трофеи. През изминалия сезон "шпорите" останаха втори в Премиър лийг, като до последно водеха люта битка с Челси за титлата. Мечтата на мениджъра Маурисио Почетино, който е начело на лондончани от 2014 година, е през новия сезон тимът му да спечели най-сетне титлата.

"След три сезона, в рамките на които свършихме голяма работа и положихме фундамента, за нас ще бъде важно в следващите няколко сезона да се постараем да спечелим трофеи. Това ще бъде великолепно за феновете и за нас. Поздравявам всички играчи с великолепния сезон. Беше трудно, но се гордеем много и беше важно да финишираме по такъв начин (7:1 срещу Хъл Сити като гост). В предишната кампания бяхме малко разстроени от загубата от Нюкасъл в последния кръг (5:1), но този сезон финиширахме така, както ни се искаше", заяви аржентинецът пред Sky Sports. 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти