Видал потвърди интереса на Байерн към Алексис Санчес

Видал потвърди интереса на Байерн към Алексис Санчес

Чилийският халф на Байерн (Мюнхен) Артуро Видал потвърди, че ръководството на клуба го е разпитвало за сънародника му Алексис Санчес. От известно време насам се говори, че германският шампион ще се опита да привлече нападателя на Арсенал.

“Питаха ме за Алексис и аз винаги съм обяснявал, че той трябва да бъде взет. Бих искал да го видя в Байерн. Той се справя отлично в Арсенал, но смятам, че трябва да направи крачка напред и да се бори с най-добрите в света. А в момента “топчиите” не са сред тях. Сега е идеалният момент за трансфера му, защото неговият договор с англичаните е само за още един сезон. Евентуалното му закупуване би било по-лесно, отколкото преди три години например”, заяви Видал.

Самият Санчес все още не е казал дали ще остане на “Емиратс” с нов договор, или ще поиска да бъде продаден. Предполага се, че това зависи от бъдещето на Арсен Венгер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти